Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Ostatní

ISIC karty

Žáci naší školy, kteří včas zaplatili poplatek a dodali přihlášku a fotografii pro zřízení žákovské karty ISIC, si budou moci karty vyzvednout v týdnu od 24.8.2020 v kanceláři školy v úředních hodinách kanceláře ( každý den od 7:00 do 11:00, a pondělí a středa i odpoledne od 12:00 do 16:00 hodin). Ti, kteří posílali přihlášku elektronicky a neměli ji podepsanou zákonným zástupcem, je třeba, aby kartu vyzvedl zákonný zástupce a žádost v kanceláři podepsal.

Žáci, kteří budou chtít používat ISIC kartu místo čipu, se staví ve školní jídelně s kartou a vedoucí školní jídelny jim přehraje data na kartu. Kdo bude dále používat čip, nic se pro něj nemění.

V případě, že byl poplatek za zřízení karty poslán po termínu uvedeném v informacích vydaných školou, byl tento poplatek vrácen zpět na účet plátce  a karta žákovi nebyla vytvořena.

Karty se budou objednávat jednou ročně. To znamená, že ti, co nedodali potřebné dokumenty nebo nezaplatili poplatek včas, mohou si o kartu zažádat až na další školní rok, to znamená v roce 2021.