Přeskočit na obsah Přeskočit na navigaci Přeskočit na navigaci

Ostatní

Soutěž „Malí zvědavci“

Soutěž Malí zvědavci

Dovolujeme si žáky a jejich rodiče  seznámit s nabídkou účastnit se soutěže pro žáky základních škol a jejich rodiče, kterou připravila sekce Úřadu vlády ČR vedená vicepremiérem Pavlem  Bělobrádkem.

Soutěž spočívá v natočení krátkého videa, ve kterém se svými rodiči  či zákonnými zástupci provádějí jednoduchý vědecký pokus.

Podrobné informace o soutěži najdete jak v přílohách, tak na webu www.vyzkum.cz (http://www.vyzkum.cz/FrontClanek.aspx?idsekce=782872) a průběžně na Facebooku Věda, výzkum, inovace (https://www.facebook.com/vedavyzkum/?fref=nf).

Zároveň pro inspiraci  posíláme také odkaz na krátké video, které natočil přímo pan vicepremiér se svým „předškolákem“ – Spot s P. Bělobrádkem je ke stažení na našem kanále Youtube Věda, výzkum, inovace – https://www.youtube.com/watch?v=OpNklNYLoyA

Pro vítěze tří soutěžních kategorií jsou připraveny rodinné vstupenky do některého ze zábavních vědeckých parků, hvězdárny nebo planetária sdružených v České asociaci science center (https://cs.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cesk%C3%A1_asociace_science_center).

pravidla_souteze

registracni-formular